WINNAARS 2019

DIAMANT
HBI Bisscheroux

HBI Bisscheroux

Bij HBI Bisscheroux in Geleen produceren ze intelligente verlichtingsoplossingen voor de openbare ruimte. Een bedrijf dat al meer dan veertig jaar op een uiterst succesvolle en innovatieve manier aan de weg timmert.

ROBIJN
Weld point

Weldpoint

Lasbedrijf Weld Point uit Beek is een unieke startup. Jarenlange ervaring, een groot netwerk in de laswereld, passie voor het vak en om mensen iets te leren, een niche met volop werk, de nabijheid van een groot aantal afnemers van lasdiensten en een breed op elkaar afgestemd dienstenpakket.

PAREL
IZT Limburg

IZT Limburg

Bij zorgorganisatie IZT Limburg in Elsloo staat klant- en servicegerichtheid hoog in het vaandel. Korte lijnen voor cliënten en medewerkers dat is waar ze bij IZT Limburg veel waarde aan hechten.

WINNAARS 2018

DIAMANT
Daily Fresh Food

Daily Fresh Food

Daily Fresh Food gelooft dat lekker en gezond eten een bijdrage levert aan een vitaler leven voor iedereen: better food, better life. Daily Fresh Food is bezeten van gezonde, lekkere en verse voeding en levert versproducten en convenience maaltijden.

ROBIJN
Bie Bijen Dierenartsen

Bij Bijen Dierenartsen

Een dierenarts waar uw huisdier zich thuis voelt. Bij Bie Bijen Dierenartsen is het mogelijk! Hoogwaardige zorg vanuit een moderne dierenkliniek met praktijktuin in een historische carréboerderij in Groot Genhout (Beek).

PAREL
Brouwerij de Fontein

Brouwerij De Fontein

Brouwerij De Fontein is gevestigd in een monumentaal complex in het zuid-limburgse Stein. In de brouwerij produceert De Fontein een grote variëteit aan speciaalbieren, die elk een eigen, uniek karakter hebben.

TOP