Een ondernemer of jezelf als ondernemer genomineerd voor de Brilliant Business Awards? Lees wat de vervolgprocedure is.

De Brilliant Business Awards waarom?

Brilliant Business Awards is een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen.

Wat gebeurt er na nominatie?

Nomineren kan tot en met woensdag 5 februari. Een kernteam bekijkt alle nominaties. Half februari maken we bekend wie de negen genomineerde bedrijven zijn die doorgaan naar de Brilliant Business Awards. Deze genomineerden maken kans op een van de drie awards, Parel, Robijn en Diamant. De negen genomineerden ontvangen een persoonlijk bericht over hun nominatie. Daarna maken we de negen genomineerde bedrijven bekend via onze website en social media. Elk genomineerd bedrijf zetten we vervolgens in de picture via een filmpje bij de ondernemer op de locatie. We kijken even achter de schermen mee bij het genomineerde bedrijf. Per award is een vakjury aangesteld die de op bedrijfsbezoek gaat bij de genomineerde bedrijven.

Bekendmaking winnaars tijdens het ondernemersevent

Tijdens de feestelijke ondernemersavond op dinsdag 24 maart maakt de vakjury de drie winnaars per award (Diamant, Parel en Robijn) bekend. De winnende onderneming mag een jaar lang de titel ‘Winnaar Brilliant Business Award’ dragen en ontvangt naast een oorkonde een uniek beeld. Je kunt je via de website aanmelden voor de feestelijke ondernemersavond en uitreiking van de awards op dinsdag 24 maart.

Heb je nog vragen over jouw nominatie?

Bekijk het reglement van de Brilliant Business Awards of neem gerust even contact op via mail info@brilliantbusiness.nl.

TOP