-
Het zijn zware tijden voor ondernemers. De coronacrisis gooit veel overhoop. We vroegen genomineerde voor de Diamant award Frank Hoen van Netpresenter, hoe zij deze nieuwe periode omarmen… “Juist nu moet je er zijn voor je klanten.” #1 Hoe dealen jullie als ondernemer met deze crisis? “Wij zijn een hele diverse en innovatieve organisatie. We...
-
Het zijn zware tijden voor ondernemers. De coronacrisis gooit veel overhoop. We vroegen genomineerden voor de Robijn award Kelly Kroezen en Nadine Nievergeld van KNAPPwerk Architecten, hoe zij deze nieuwe periode vormgeven… “Het is heel belangrijk om vragen te blijven stellen. Het nieuwe normaal en daarmee de 1,5-meter-maatschappij is een uit...
-
Het zijn zware tijden voor ondernemers. De coronacrisis gooit veel overhoop. We vroegen Chayenna Casu en Malissa Ramakers van Bella Vita uit Beek, hoe zij zich staande houden. “Aandacht geven kost tijd. Maar dat doen we met alle liefde van de wereld. Juist nu zijn onze contactmomenten harder nodig dan ooit.” #1 Hoe dealen jullie...
-
Het zijn zware tijden voor ondernemers. De coronacrisis gooit veel overhoop. We vroegen genomineerde voor de Parel award Gerry Coumans van My35’ in Sittard-Geleen, hoe zij de handdoek uit de ring houden. “Wij wilden ons inzetten voor de maatschappij. We hebben wafels gebakken voor patiënten en verzorgers van Zuyderland.” #1 Hoe dealen jullie als on...
-
Het zijn zware tijden voor ondernemers. De coronacrisis gooit veel overhoop. We vroegen genomineerde voor de Robijn award Natascha Rouette van MediaINN, hoe zij op koers blijven. “Wees je bewust van je eigen creativiteit en flexibiliteit. En kijk eens (terug) naar deze crisis, wat heb je geleerd en wat waren goede dingen? Hou dat vast.”...
-
Het zijn zware tijden voor ondernemers. De coronacrisis gooit veel overhoop. We vroegen Roseline Ramoul van Odigos, genomineerd voor de diamant award, hoe zij orde in de chaos schept. “Zonder begrip voor de maatregelen, zouden we geen goede hulpverlening kunnen bieden.” #1 Hoe dealen jullie als ondernemer met deze crisis? “In eerste instantie schri...
-
Het zijn zware tijden voor ondernemers. De coronacrisis gooit een hoop roet in het eten. Ook voor Bed & Breakfast Bie Janssen, genomineerd voor de Parel Award. Hoe houden zij die roet buiten de deur? “We hebben de ontbijtboxen bedacht en willen dat blijven doen. Ook na de crisis!” #1 Hoe dealen jullie als ondernemer...