Fijne feestdagen en een ondernemend 2020!

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een ondernemend 2020! Schitter, sprankel en straal tijdens de Brilliant Business Awards van komend jaar! De uitreiking van de Brilliant Business Awards, een ondernemersaward voor goed ondernemerschap, vindt in 2020 voor de derde keer plaats. Op deze feestelijke avond worden de Parel, Diamant en de Robijn uitgereikt.

Houd onze website in de gaten!

Binnenkort volgt meer informatie over de wijze waarop ondernemers in de Westelijke Mijnstreek genomineerd kunnen worden, de locatie van de uitreiking van de awards en het programma van de derde editie van de Brilliant Business Awards. Houd onze website voor alle actuele informatie in de gaten!

Waarom een award voor goed ondernemerschap?

De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. Want, goed ondernemerschap mag best eens in de schijnwerpers gezet worden en is bovendien een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen. Ook de Westelijke Mijnstreek als vestigingsgebied willen wij met deze awards eens extra onder de aandacht brengen.