5 vragen aan winnaar Robijn Award 2019 Weld Point

Winnaar van de Robijn Award in 2019 was Weld Point in Beek. Eigenaren Jeroen Pekelharing en Micha Seijben zijn specialisten op het gebied van lasopleidingen. Een jaar lang dragen ze de titel ‘Winnaar Brilliant Business Award’. Ook ontvingen ze een uniek beeld van een lokale kunstenaar. Hoe gaat het nu met de winnaar van 2019? We stelden Jeroen Pekelharing 5 vragen.

#1 Hoeveel nominaties hadden jullie gekregen?

Dat durf ik niet te zeggen.

#2 Wat bracht de Brilliant Business Award jullie bedrijf?

Vooral vertrouwen, enthousiasme en ons ego is natuurlijk ook een beetje gegroeid. De reacties uit de omgeving en op social media waren geweldig én overweldigend. Het is een fantastische belevenis geweest. Ons eerste jaar was een moeilijk jaar in verband met het relatiebeding wat mij was opgelegd. Toen kwam ineens deze award. Dat gaf ons een enorme boost. De naamsbekendheid die deze award ons heeft gebracht, beginnen we nu te merken. Ons klantenbestand is zeker gegroeid!

#3 Wat bracht deze award jullie persoonlijk als ondernemer?

Micha en ik zijn door de award beide als persoon gegroeid. Het was een enorme bevestiging vanuit de omgeving dat we op de goede weg waren. Het voelde als een schouderklopje.

En laten we de gratis vlaai die wij spontaan van de Jan Linders kregen niet vergeten! We halen daar bijna dagelijks lunch voor onze leerlingen. Daarnaast heeft het in het Jan Linders krantje gestaan. We vonden beide gebaren heel leuk.

#4 Wat vond je van het evenement zelf?

Heel erg spannend! Het was een grote roze wolk, misschien niet helemaal de juiste benaming haha, maar zo voelde het wel. We zagen het totaal niet aankomen, want wij hebben onszelf niet genomineerd. Dus ineens kregen wij een belletje dat we genomineerd waren. Ik dacht dat het een grapje was van een of ander reclamebureau. Maar het was echt zo!

Het werd nog spannender toen bleek dat de zaal helemaal vol zat en er nog veel andere bedrijven genomineerd waren. En toen wonnen we ook nog!

#5 Waar staat de prijs nu?

Hij staat op een mooie plek in de hal te pronken. Na de uitreiking kwamen er al heel gauw mensen op bezoek die, met een kopje koffie in de hand, samen met ons de award wilden bewonderen. We zijn er vreselijk trots op.