5 vragen aan winnaar Parel Award 2019 Thuiszorg IZT-Limburg

Winnaar van de Parel Award in 2019 was Thuiszorg IZT-Limburg uit Elsloo. Eigenaren Roy en Esther Derks zijn specialisten op het gebied van thuiszorg. Een jaar lang dragen ze de titel ‘Winnaar Brilliant Business Award’. Ook ontvingen ze een uniek beeld van een lokale kunstenaar. Hoe gaat het nu met de winnaar van 2019? We stelden Roy en Esther 5 vragen.

#1 Hoeveel nominaties hadden jullie gekregen?

“Dat durf ik niet te zeggen, we wisten helemaal van niets tot we ineens een belletje kregen dat we genomineerd waren. We weten ook niet wie er achter de nominatie zit, maar we denken een van onze medewerkers. We vonden de nominatie hartstikke leuk!”

#2 Wat bracht de Brilliant Business Award jullie bedrijf?

“Het bracht ons naamsbekendheid wat we vooral merken aan ons personeelsbestand. Wij hebben geen personeelstekort, de award zal daar zeker aan hebben meegeholpen.”

#3 Wat bracht deze award jullie persoonlijk als ondernemer?

Een stuk erkenning voor wat wij doen. De felicitaties kwamen van alle kanten, van medeondernemers, vrienden, familie… We kregen kaartjes, bloemen en zelfs een taart met “Gefeliciteerd” erop. Het was verrassend om te zien uit welke hoeken de mensen het nieuws hadden gehoord. Kranten, de website van de Brilliant Business Awards, Facebook… Daar ging het erg hard, we kregen zoveel reacties en het bericht werd vaak gedeeld. Super!

#4 Wat vond je van het evenement zelf?

Spannend en heel erg leuk. De dame die de avond presenteerde was heel bespraakt en boeiend. En ook de vakjury was leuk en goed. Genomineerd zijn, is al een grote eer. En dat zeg je dan ook tegen jezelf als je op het event staat: “We hoeven niet te winnen, de nominatie is al heel wat”. Maar naarmate de avond vorderde en onze categorie dichterbij kwam, kregen we het toch wel warm. Je bent toch benieuwd of je zult winnen. En daar sta je dan, te plussen en te minnen in je hoofd, waarom je wel of niet zou winnen. En toen sloegen de gedachtes om: “En nu willen hem winnen ook!”.

#5 Waar staat de prijs nu?

We hebben een speciaal plekje gemaakt in de hal, waar de award fier staat te pronken. Ik loop er iedere morgen langs op weg naar mijn kantoor!