5 vragen aan winnaar Diamant Award 2019 HBI Bisscheroux

Winnaar van de Diamant Award in 2019 was HBI Bisscheroux in Geleen. Ze produceren intelligente verlichtingsoplossingen voor de openbare ruimte. Een jaar lang dragen ze de titel ‘Winnaar Brilliant Business Award’. Ook ontvingen ze een uniek beeld van een lokale kunstenaar. Hoe gaat het nu met de winnaar van 2019? We stelden eigenaar Fons Bisscheroux 5 vragen.

Hoeveel nominaties hadden jullie gekregen?

“Dat is lastig om te beantwoorden want wij hebben ons niet opgegeven! Een collegabedrijf had dat gedaan zonder ons op de hoogte te stellen. De nominatie kwam voor ons dus als een grote verrassing.”

Wat bracht de Brilliant Business Award jullie bedrijf?

“Het winnen van de award gaf ons publieke waardering en heel veel aandacht. We hebben het breed uitgemeten op onze social media en het regende daar complimenten. Ook op onze zelfgemaakte kerstkaart hebben we het nog eens genoemd. Het winnen van deze award positioneert je als innovatief bedrijf en dat is goed voor je imago.”

Wat bracht deze award jou persoonlijk als ondernemer?

“Het is geweldig om in het zonnetje te worden gezet. Het is een waardering voor mezelf en het bedrijf. Het geeft een grote voldoening. En het streelt toch wel een beetje je ego, maar dat van mij is niet zo groot, haha!”

Wat vond je van het evenement zelf?

“Ik was ontzettend onder de indruk. Het was buitengewoon professioneel.  Alles was zeer goed verzorgd, ook de award zelf. De jury was heel serieus en ze kwamen naar je toe. Dat waardeerde ik enorm. Ze luisterden naar je, waren geïnteresseerd en positief. Ik zou ook werkelijk niet weten hoe het evenement beter zou kunnen.”

Waar staat de prijs nu?

“De prijs pronkt in de entree op een houten sokkel, voor onze andere eyecatcher: een wonderwall. Een prachtige wand gemaakt van gerecycled hout. Ik weet heel zeker dat geen ander bedrijf zo’n mooi plekje heeft voor het kunstwerk!”